20 Eylül 2017 Çarşamba

Yeni Site Açarken Kullnabileceğiniz Yapacaklar Listesi - SEO Checklist

Yeni Site için Yapacaklar Listesi

seo yapacaklar listesi

Yeni bir site, bir blog açtığımızda okuyucularla buluşmak artık eskisi kadar kolay değil. Zaman geçtikçe gelişen teknoloji ile birlikte bir sitede olması gereken standartlar da tavan yaptı ve sitemizin eksiksiz olması ve Google tarafından fark edilip kucakladığından emin olmamız gerekiyor. 
Bu noktada nereden başlamanız gerekiyor ve neler yapmanız gerektiğini görmek, yeni site için yapacaklar listesi sahip olmak çok daha kolay ve bir noktada ne yapacağınızı bilmeden havada kalmanızı engelleyecektir. Web Launch Checklist bize bu konuda yardımcı oluyor. Gönüllü bir geliştirici tarafından geliştirilen ve Webmaster'ların sitelerini açmadan önce neler yapmaları gerekenleri görmesini sağlayan bir web uygulaması.

Performans, SEO, Güvenlik, Erişebilirlik, İçerik ve İşlevsellik olmak üzere 6 kategoride düzenlenen yapacaklar listesini sizde ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Çerezler yardımıyla sizi tanıyan web uygulaması sizin üyelik gibi şeylerle uğraştırmıyor.

Web Launch Checklist

Webmaster'lar için daha kaliteli projeler yapmalarına yardımcı olmak için hazırlanan yapacaklar listesi, halihazırda liste üzerinde değişiklik yapmanıza izin vermiyor. Bunun yanında sitenin alt tarafında PDF ve DocX formatlarında indirmenize imkan sağlıyor. Eğer üzerinde değişiklikler yapmak isterseniz sitenin alt tarafından indirip değiştirerek kullanabilirsiniz.Script'in açık kodunu da GitHub üzerinden indirebiliyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder